Μπουφές Λευκός Ashley Realyn D743-60

-50%
Loading...

Μπουφές Λευκός Ashley Realyn D743-60

729,00 

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Διαστάσεις 150 × 43 × 93 cm

Ο μπουφές της σειράς Realyn, της Ashley, διαθέτει δύο ακριανά ντουλάπια με κινητά ράφια, σε σχέδιο από ξύλο και καθρέπτη και τρία μεσαία συρτάρια ψαλιδωτής σύνδεσης, με άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Είναι σε χρώμα παλαιωμένου λευκού και έχει ξύλινη καφέ-ο-λε επιφάνειά του και σκούρα μεταλλικά πόμολα και μεντεσέδες, που αποδίδουν τέλεια την εικόνα της γαλλικής campagne.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

Συνδυάζεται με:
Καρέκλα Ξύλινη τραπεζαρίας Ashley Realyn D743-01
Καρέκλα Ξύλινη Λευκή Ashley Realyn D743-02
Τραπεζάκι Σαλονιού Λευκό Ashley Realyn T743-0
Κονσόλα Λευκή Ashley Realyn T743-4
Τραπεζάκι Βοηθητικό Λευκό Ashley Realyn T743-6
Τραπεζάκι Βοηθητικό Ντουλάπι Ashley Realyn T743-7

Περιγραφή

Ο μπουφές της σειράς Realyn, της Ashley, θυμίζει έπιπλο παραδοσιακού γαλλικού αγροτόσπιτου, σε χρώμα παλαιωμένο λευκό. Διαθέτει δύο ακριανά ντουλάπια, τα οποία καλύπτονται με σχέδιο από ξύλο και καθρέπτη, καθώς και τρία μεσαία συρτάρια, που σας προσφέρουν άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Η ξύλινη καφέ-ο-λε επιφάνειά του και τα σκούρα μεταλλικά πόμολα και οι μεντεσέδες του, συμπληρώνουν τέλεια την εικόνα, που θέλησε να του δώσει ο σχεδιαστής του.

Σας περιμένει στην έκθεσή μας, μαζί με τα άλλα έπιπλα της σειράς Realyn, που έχει δημιουργήσει για εσάς η Ashley.

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!