-30%

Μπουφές Έπιπλο Τύπου Louis Quinze Γίγας IFF58

2.310,00 

Διαστάσεις: 213 × 54 × 158 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ευρύχωρος μπουφές στυλ Louis Quinze, από μαόνι, με διακριτικά χειροποίητα σκαλίσματα. Διαθέτει έξι συρτάρια, δύο μεγάλα και τέσσερα μικρότερα, τέσσερα ντουλάπια, δύο πολύ μεγάλα και δύο μικρότερα και είναι διακοσμημένος με μεταλλικά σκαλιστά πόμολα.

Ξύλο: Μαόνι (Mahogany) – Προέλευση: Ινδονησία.

Κωδικός προϊόντος: IFF58 Κατηγορίες: , , , ,

Αυτός ο θεαματικός μπουφές τύπου Louis Quinze, μπορεί να σας φανεί από πολλές πλευρές χρήσιμος. Είναι μεγάλης χωρητικότητας και θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα, από καλά τραπεζομάντηλα έως σερβίτσια και διάφορα άλλα χρηστικά είδη. Με την επιβλητική παρουσία του θα κοσμήσει την τραπεζαρία σας, προβάλλοντας το λιτό του σχέδιο και τα διακριτικά του σκαλίσματα, δίνοντας ένα τελικό αποτέλεσμα συντηρητικής δύναμης και μεγαλοπρέπειας. Όλα αυτά τονίζονται από την κατασκευή του από το πολύτιμο μαόνι.

Το μοναδικό αυτό έπιπλο, αποτελείται από δύο τεμάχια.

Διαστάσεις 213 × 54 × 158 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!