-30%

Μπουφές Έπιπλο Ιταλικός Country Style Γίγας 898-900

3.003,00 

Διαστάσεις: 213 × 54 × 161 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Μπουφές γίγας, σε στυλ Ρουστίκ, με διακριτικά χειροποίητα σκαλίσματα. Διαθέτει δύο μεγάλα και τέσσερα μικρότερα συρτάρια, δύο ευρύχωρα ντουλάπια στο κάτω μέρος και μεταλλικά πόμολα. Εξαιρετικό ιταλικό λούστρο και φινίρισμα. Τα διακοσμητικά αντικείμενα, δεν περιλαμβάνονται στην τιμή.

Ξύλο: Οξιά – Προέλευση: Ιταλία.

Κωδικός προϊόντος: 898-900 Κατηγορίες: , , , Ετικέτα:

Αυτό που ήθελε να πετύχει ο δημιουργός του, το επέτυχε. Δεν «φωνάζει», δεν λάμπει, ούτε όμως σκοτεινιάζει τον χώρο, που βρίσκεται. Είναι ένας μπουφές με ευχάριστο «χαρακτήρα» και ωραίο σχέδιο. Προσαρμόζεται και ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα στιλ επίπλωσης και είναι άνετος και πρακτικός.

Διαθέτει δύο μεγάλα και τέσσερα μικρότερα συρτάρια, δύο ευρύχωρα ντουλάπια στο κάτω μέρος και μεταλλικά πόμολα. Διαθέτει εξαιρετικό Ιταλικό λούστρο και φινίρισμα. Με δυο λόγια, είναι ένας πολύ ελκυστικός μπουφές, από την συλλογή μας.

Διαστάσεις 213 × 54 × 161 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!