Μπουφές Έπιπλο Βιτρίνα Ιταλίας Φωτιζόμενο Lunga

-30%
Loading...

Μπουφές Έπιπλο Βιτρίνα Ιταλίας Φωτιζόμενο Lunga

1.278,00 

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Διαστάσεις 153 × 38 × 100 cm

Έπιπλο μπουφές βιτρίνα Ιταλίας φωτιζόμενο σκαλιστό σε χρώμα χρυσό – χάλκινο, τετράφυλλο, με μάρμαρο στο επάνω μέρος, καθρέπτη στην πλάτη και ένα γυάλινο ράφι που δημιουργεί δύο επίπεδα παρουσίασης των αντικειμένων σας. Τα εξωτερικά του τζάμια είναι διακοσμημένα με επεξεργασία μπιζουτέ.

Υλικό: Τερακότα – Προέλευση: Ιταλία.

Περιγραφή

Ένα αστραφτερό έπιπλο, μπουφές- βιτρίνα, σε χρυσό χρώμα. Είναι κατασκευασμένο από τερακότα και διακοσμείται με σκαλιστή χρυσή διακόσμηση, τζάμια, μαρμαράκι και καθρέπτες. Είναι ένα έπιπλο, τόσο φωτεινό και τόσο εντυπωσιακό, που όπου και να το τοποθετήσετε, πάντοτε θα ελκύει τα βλέμματα.

Είναι τετράφυλλος, με μάρμαρο στο επάνω μέρος, καθρέπτη στην πλάτη και ένα γυάλινο ράφι που δημιουργεί δύο επίπεδα παρουσίασης των αντικειμένων σας. Τα εξωτερικά του τζάμια είναι μπιζουτέ. Δείτε τον από κοντά στην έκθεσή μας.

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!