-50%

Κονσόλα Λευκή Ashley Realyn T743-4

520,00 

Διαστάσεις: 122 × 49 × 76 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Μία όμορφη κονσόλα της σειράς Realyn, της Ashley, που διαθέτει δύο σταθερές επιφάνειες. Η επάνω είναι σε χρώμα καφέ ανοικτό, με νερά του ξύλου, ενώ η κάτω έχει το ίδιο χρώμα με το έπιπλο, το πολυκαιρισμένο λευκό της γαλλικής αγροικίας. Στηρίζεται σε τέσσερα ξύλινα πόδια, με σκαλίσματα φύλλων, τα οποία καταλήγουν σε στρογγυλές βάσεις.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

 

Η κονσόλα της σειράς Realyn, της Ashley, διαθέτει δύο σταθερές επιφάνειες. Στηρίζεται σε τέσσερα ξύλινα πόδια, με σκαλίσματα φύλλων, τα οποία καταλήγουν στην κάτω επιφάνεια. Το προσεκτικά περασμένο διπλό χρώμα της, σε παλαιωμένο λευκό τόνο, δίνει το ύφος πολυκαιρισμένου επίπλου – της γαλλικής εξοχής. Τα κάτω πόδια της είναι τέσσερις σφαιρικές βάσεις.

Γερή κατασκευή, κατάλληλη για διακόσμηση του σαλονιού σας και την τοποθέτηση μερικών χρήσιμων – για εσάς – πραγμάτων. Δείτε την στην έκθεσή μας, μαζί με τα άλλα έπιπλα της σειράς Realyn, της Ashley.

Διαστάσεις 122 × 49 × 76 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!