-30%

Καρέκλα Homelegance Deryn Park 2243S

Original price was: 513,00 €.Current price is: 359,00 €.

Διαστάσεις: 59 × 67 × 111 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Όμορφη σκαλιστή καρέκλα Homelegance, η οποία διαθέτει περίτεχνα σχεδιασμένη πλάτη και υφασμάτινο κάλυμμα με πλούσια απόχρωση. Το φινίρισμα κερασιάς αναδεικνύεται με την χρυσή άκρη, που τονίζει την παραδοσιακή αίσθηση.

Μπαίνοντας σε μία τραπεζαρία επιπλωμένη από την συλλογή Deryn Park, θα καταλάβετε αμέσως την αγάπη σας για την παραδοσιακή αισθητική. Επιβλητικά, από κάθε πλευρά, και εκλεπτυσμένα σχεδιαστικά στοιχεία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν αυτήν την όμορφη καρέκλα, η οποία διαθέτει περίτεχνα σχεδιασμένη πλάτη και υφασμάτινο κάλυμμα με πλούσια απόχρωση. Το φινίρισμα κερασιάς αναδεικνύεται με την χρυσή άκρη, που τονίζει την παραδοσιακή αίσθηση.

Αποκτήστε την μαζί με τα άλλα έπιπλα της τραπεζαρίας των ονείρων σας.

Διαστάσεις 59 × 67 × 111 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!