-30%

Καρέκλα Ashley Wyndahl D813-02

199,00 

Διαστάσεις: 50 × 56 × 106 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Η καρέκλα τραπεζαρίας Wyndahl με μαξιλαρωτή πλάτη και κάθισμα, συνδέει το παρελθόν με άψογο τρόπο στο παρόν. Έχει τεχνητά πεπαλαιωμένο φινίρισμα πεύκου, ελαφρώς κεκλιμένη πλάτη και μπεζ ταπετσαρία. Προορίζεται για όσους αγαπούν τα έπιπλα με εξαιρετική παρουσία.

Εμπνευσμένη από βαριά και “ζεστά” σπιτικά έπιπλα περασμένων εποχών, η καρέκλα τραπεζαρίας με επένδυση στην πλάτη και στο κάθισμα Wyndahl, ενώνει με άψογο τρόπο το παρελθόν με το παρόν. Ελκυστική, με τεχνητά πεπαλαιωμένο φινίρισμα πεύκου, αυτή η καρέκλα τραπεζαρίας με την ελαφρώς κεκλιμένη πλάτη και την μπεζ ταπετσαρία, θα αγαπηθεί από όσους εκτιμούν τα καλά έπιπλα.

Αυτές είναι καρέκλες για τέλειο, αναπαυτικό κάθισμα και εκλεπτυσμένο γούστο.

Διαστάσεις 50 × 56 × 106 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!