Αγοράζουμε online ΚΑΙ στις διακοπές μας. Οι παραδόσεις εκτελούνται 22/08!
-50%

Έπιπλο Τηλεόρασης Ashley Budmore W562-28

487,50 

Διαστάσεις: 127 × 51 × 76 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ένα πολύ διαφορετικό έπιπλο τηλεόρασης, από την Asley. Διαθέτει μία συρόμενη πόρτα, τέσσερα μεταφερόμενα ράφια και μεταλλικά μέρη με μαύρη εργοστασιακή βαφή. Μία υπέροχη λύση για την τηλεόρασή σας ή τα μηχανήματα ήχου, που διαθέτετε.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο – Προέλευση: Βιετνάμ.

Συνδυάζεται με:
Τραπέζι Τηλεόρασης Ashley Budmore W562-48

Δώστε λίγο ρουστίκ χρώμα στην επίπλωσή σας με το έπιπλο τηλεόρασης Budmore, της Ashley®. Είναι πανέμορφο και διαθέτει την ευελιξία που τόσο πολύ μας λείπει. Τα μετακινούμενα ράφια του δημιουργούν τους χώρους, που χρειάζεστε, ενώ τα δύο σταθερά μεσαία ράφια είναι ευρύχωρα και μπορείτε να τοποθετήσετε τις ηλεκτρονικές σας μικροσυσκευές ή παιγνίδια. Διαθέτει μία συρόμενη πόρτα, που μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε όπου εσείς επιθυμείτε.

Επισκεφθείτε την έκθεσή μας και ζητήστε να δείτε το καταπληκτικό αυτό έπιπλο.

Μάρκα

Ashley

Διαστάσεις 127 × 51 × 76 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!