-50%

Έπιπλο τηλεόρασης Γίγας Ashley Realyn W5743-20

Original price was: 1.898,00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 949,00 €.

Διαστάσεις: 200 × 38 × 56 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το έπιπλο τηλεόρασης Γίγας της σειράς Realyn, της Ashley, διαθέτει δύο ακριανά ντουλάπια με κινητά ράφια, σε σχέδιο από ξύλο και καθρέπτη και δύο μεσαία συρτάρια ψαλιδωτής σύνδεσης, με άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Έχει χρώμα παλαιωμένου λευκού και έχει ξύλινη καφέ-ο-λε επιφάνεια.

Tο έπιπλο τηλεόρασης Γίγας της σειράς Realyn, της Ashley, θυμίζει έπιπλο παραδοσιακού γαλλικού αγροτόσπιτου, σε χρώμα παλαιωμένο λευκό. Διαθέτει δύο ακριανά ντουλάπια με κινητά ράφια, σε σχέδιο από ξύλο και καθρέπτη και δύο μεσαία συρτάρια ψαλιδωτής σύνδεσης, με άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Η ξύλινη καφέ-ο-λε επιφάνειά του και τα σκούρα μεταλλικά πόμολα και οι μεντεσέδες του, συμπληρώνουν τέλεια την εικόνα που θέλησε να του δώσει ο σχεδιαστής του.

Αγοράστε το έπιπλο αυτό και τακτοποιήστε μια για πάντα την διασκέδασή σας.

Διαστάσεις 200 × 38 × 56 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!