-30%

Συρταριέρα Home Elegance Willowick 1614-9

808,50 

Διαστάσεις: 100 × 48 × 132 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Συρταριέρα Willowick από την Home Elegance, σε χρώμα λευκό με πατίνα πολυκαιρισμένου επίπλου και επιφάνεια σε τόνο σκούρας κερασιάς, που μας μεταφέρει στην εποχή του ρομαντισμού της γαλλικής επαρχίας. Διαθέτει πέντε ευρύχωρα συρτάρια με μεταλλικά σκαλιστά κρεμαστά πόμολα.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

Σχετικά προϊόντα:
Κομοδίνο Home Elegance Willowick 1614-4
Κρεβάτι Λευκό Home Elegance Willowick 1614SL
Τουαλέτα με καθρέπτη Home Elegance Willowick 1614-5-6

Συρταριέρα Willowick από την Home Elegance, σε χρώμα λευκό με πατίνα πολυκαιρισμένου επίπλου και επιφάνεια σε τόνο σκούρας κερασιάς, που μας μεταφέρει στην εποχή του ρομαντισμού της γαλλικής επαρχίας. Διαθέτει πέντε ευρύχωρα συρτάρια με μεταλλικά σκαλιστά κρεμαστά πόμολα. Ταιριάζει στην κρεβατοκάμαρά σας και σας προσφέρει σημαντικούς αποθηκευτικούς χώρους με πλήρη καλαισθησία.

Μπορείτε να την δείτε στην έκθεσή μας, αν και η ομορφιά της γίνεται αντιληπτή και από τις φωτογραφίες του site μας.

Διαστάσεις 100 × 48 × 132 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!