-30%

Παραβάν Χειροποίητο Συλλεκτικό Λάκα Φίλντισι EPIPLO-14

Original price was: 6.600,00 €.Current price is: 4.620,00 €.

Διαστάσεις: 240 × 160 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Παραβάν συλλεκτικό χειροποίητο, δύο όψεων. Η μία όψη έχει ζωγραφική στο χέρι και περασμένη με λάκα και η άλλη σχέδια με φίλντισι και περασμένη με λάκα. Είναι συλλεκτικό κομμάτι.

Ξύλο: Μαόνι – Προέλευση: Κίνα.

Είναι ένα έργο τέχνης, δουλεμένο εξ ολοκλήρου από αληθινούς καλλιτέχνες. Η ζωγραφισμένη του πλευρά, είναι προσεκτικά δουλεμένη από άριστο καλλιτέχνη και αναπαριστά εικόνα καθημερινότητας σε κάποιο παραποτάμιο χωριό, ενώ η δεύτερη πλευρά του είναι δουλεμένη από άλλον εξειδικευμένο στην μαρκετερί καλλιτέχνη, με αριστοτεχνικά σχέδια από φίλντισι (μαρκετερί Άπω Ανατολής).

Και οι δύο πλευρές είναι περασμένες με λάκα, που καθιστούν την επιφάνεια περισσότερο ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία και διατηρούν αναλλοίωτα τα χρώματα.

Δείτε το, στην έκθεσή μας και σκεφθείτε αν θα θέλατε να επενδύσετε σε ένα έργο τέχνης.

Διαστάσεις 240 × 160 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!