-30%

Κρεβάτι Home Elegance Beddington 1407-1

1.398,00 

Διαστάσεις: 170 × 226 × 180 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το υπέροχα σκαλισμένο Queen size κρεβάτι της σειράς Beddington της Home Elegance, διαθέτει κεφαλάρι επενδεδυμένο με υψηλής ποιότητας τεχνόδερμα, που στολίζεται με διακοσμητικά κουμπιά. Το χρώμα του είναι σε σκούρο κεράσι, που ενισχύει την άποψη της παλαιότητας, που θέλει να δείχνει. Το στρώμα δεν περιλαμβάνεται, αλλά μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο στην συλλογή μας.

Το παραδοσιακό προφίλ της συλλογής Beddington συνδυάζει το κλασικό στυλ με την κομψότητα για να δημιουργήσει μια διαχρονική εμφάνιση στο υπνοδωμάτιό σας. Το στυλιζαρισμένο σχέδιό του καθορίζει και την εποχή του κρεβατιού, γύρω στα τέλη του 19ου αιώνα, χρονολογία που επιβεβαιώνουν τα σκαλιστά, εμφανή, στρογγυλά του πόδια.

Αναπαυθείτε και ονειρευθείτε σε ένα κρεβάτι μιας περασμένης εποχής.

Διαστάσεις 170 × 226 × 180 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!