-30%

Κρεβάτι Ashley Charmond B803-54-57-96

1.499,00 

Διαστάσεις: 171 × 238 × 183 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το κρεβάτι Ashley Charmond, έχει παραδοσιακό στυλ, με όμορφα ρέοντα στοιχεία. Εξαιρετικά κατασκευασμένο και επεξεργασμένο, με φινίρισμα πολλών αποχρώσεων, διαθέτει επενδεδυμένο μεγαλοπρεπές κεφαλάρι. Το στρώμα και τα λευκά είδη δεν περιλαμβάνονται στην τιμή, ενώ τα υπόλοιπα έπιπλα πωλούνται ξεχωριστά.

Η μοναδικά πολυτελής ερμηνεία του παραδοσιακού στυλ του κρεβατιού Charmond, τα λέει όλα. Τα όμορφα ρέοντα στοιχεία πλέκουν τη μαγεία τους. Οι οφιοειδείς καμπύλες του μπροστινού τόξου και οι γωνίες κύλισης, υπογραμμίζουν τις επιρροές ενός παλαιού κόσμου. Εξαιρετικά κατασκευασμένο και επεξεργασμένο, με φινίρισμα πολλών αποχρώσεων, είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα δουλειάς με αγάπη, που μόνον οι καλύτεροι μπορούν να επιτύχουν.

Κάνετε τις αγορές σας εύκολα από το site μας, με την εγγύηση του House of Classic.

Διαστάσεις 171 × 238 × 183 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!