Τραπεζαρία Country Λευκή Ashley – Σετ 7 τμχ. D743-45-01

-50%
Loading...

Τραπεζαρία Country Λευκή Ashley – Σετ 7 τμχ. D743-45-01

1.715,00 

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Διαστάσεις 199 × 107 × 76 cm

Η τραπεζαρία Realyn, της Ashley, αποτελείται από ένα επεκτεινόμενο τραπέζι και έξι καρέκλες. Το τραπέζι και οι καρέκλες, έχουν ένα διακριτικό σκαλιστό σχέδιο country style και χρώμα σε παλαιωμένο λευκό. Οι καρέκλες έχουν ένα πολύ όμορφο σχέδιο με στρογγυλεμένες σανίδες στην πλάτη και αναπαυτικό αφράτο κάθισμα. Το τραπέζι με την επέκτασή του, φθάνει στα 244 εκ. και χωράει άνετα οκτώ καρέκλες.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

Συνδυάζεται με:
Καρέκλα Country Λευκή Ashley D743-02
Μπουφές Country Λευκός Ashley D743-60
Τραπεζάκι Σαλονιού Οβάλ Country Λευκό Ashley T743-0
Κονσόλα Country Λευκή Ashley T743-4
Βοηθητικό Τραπεζάκι Σαλονιού Country Λευκό Ashley T743-6
Βοηθητικό Τραπεζάκι Σαλονιού Country Λευκό Ashley με Ντουλάπι T743-7

Περιγραφή

Η τραπεζαρία Realyn, της Ashley, με επεκτεινόμενο τραπέζι, αντλεί την έμπνευσή της από την επίπλωση ενός παραδοσιακού γαλλικού αγροτόσπιτου. Διαθέτει όλα αυτά που την κάνουν «χάρμα οφθαλμών», από το διπλά περασμένο χρώμα της σε τόνο country λευκού, που της δίνει την αίσθηση του παλαιωμένου γαλλικού ρουστίκ, έως το διακριτικό σκαλιστό σχέδιο του τραπεζιού, με την καφέ-ο-λε επιφάνειά του. Και να μη λησμονούμε τις καρέκλες με τις στρογγυλεμένες σανίδες στην πλάτη και το αναπαυτικό τους αφράτο κάθισμα.

Ζητήστε να τη δείτε στην έκθεσή μας και καλή σας όρεξη.

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!