-40%

Μπουφές Ashley Mirimyn T505-962

813,00 

Διαστάσεις: 165 × 38 × 92 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ένας ρομαντικός μπουφές, που μπορεί να κοσμήσει την τραπεζαρία, το σαλόνι, το γραφείο ή την είσοδο, είναι ένα εκλεκτό κομμάτι με ευελιξία και γοητεία. Η περίτεχνη διακόσμηση από σφυρηλατημένα σίδερα στις γυάλινες πόρτες προσθέτουν μια πινελιά ρομαντισμού, ενώ τα ρυθμιζόμενα ράφια βελτιώνουν την μορφή και την λειτουργία του.

Η ρουστίκ φινέτσα προβάλλεται υπέροχα σε αυτόν τον ελκυστικό μπουφέ Mirimyn, της Ashley. Είτε κοσμεί την τραπεζαρία, το σαλόνι, το γραφείο ή την είσοδο, είναι ένα εκλεκτικό κομμάτι με ευελιξία και γοητεία. Τα περίτεχνα σφυρηλατημένα σίδερα στις γυάλινες πόρτες προσθέτουν μια πινελιά ρομαντισμού, ενώ τα ρυθμιζόμενα ράφια βελτιώνουν την μορφή και την λειτουργία του.

Έχει, όντως, έναν ρομαντικό «αέρα» αυτός ο ωραίος μπουφές της Ashley.

Διαστάσεις 165 × 38 × 92 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!