-30%

Βιτρίνα Έπιπλο Ιταλική Φωτιζόμενη Γωνιακή Τερακότα C3

985,60 

Διαστάσεις: 53 × 45 × 152 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Φωτιζόμενη γωνιακή ιταλική βιτρίνα, σε χρώμα χρυσό – χάλκινο, με ροδάκια. Διαθέτει πλούσιο σκάλισμα στο σκελετό της. Έχει δύο υάλινα ράφια, που δημιουργούν τρεις ιδιαίτερες θέσεις τοποθέτησης αντικειμένων.

Υλικό: Τερακότα – Προέλευση: Ιταλία.

Κωδικός προϊόντος: C3 Κατηγορίες: , , , , Ετικέτα:

Είναι σκαλισμένη σε χρώμα χρυσό – χάλκινο, είναι φωτιζόμενη, είναι ιταλική και τα εξωτερικά της τζάμια έχουν σχέδια με αμμοβολή. Είναι μία βιτρίνα, με πολλά προσόντα. Έχει και δύο υάλινα ράφια, που δημιουργούν τρεις ιδιαίτερες θέσεις τοποθέτησης αντικειμένων.

Είναι ιδανική για κάποιο κατάστημα ή για κάποια γωνία του σαλονιού σας. Τα ροδάκια της την καθιστούν εύκολη στις μετακινήσεις, διευκολύνοντας την καθαριότητα και την αναδιακόσμηση του χώρου, που την έχετε τοποθετήσει. Ένα όμορφο και ευκολόχρηστο ιταλικό έπιπλο, από τη συλλογή μας.

Διαστάσεις 53 × 45 × 152 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!