Αγοράζουμε online ΚΑΙ στις διακοπές μας. Οι παραδόσεις εκτελούνται 22/08!
-30%

Καρέκλα Γραφείου Διευθυντική B520

323,40 

Διαστάσεις: 77 × 87 × 120 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Πολυθρόνα γραφείου, σε μοντέρνο σχέδιο και απλή, σοβαρή γραμμή. Είναι κατασκευασμένη από ξύλο και τεχνόδερμα υψηλής ποιότητας και αντοχής. Τα μπράτσα της είναι στρογγυλεμένα και επενδεδυμένα, ενώ στηρίζεται σε πεντάκτινη τροχήλατη ξύλινη βάση και διαθέτει μηχανισμό ρύθμισης του ύψους.

Υλικό: Τεχνόδερμα – Προέλευση: Κίνα.

Μία πολυθρόνα γραφείου, σε μοντέρνο σχέδιο και απλή, σοβαρή γραμμή. Είναι κατασκευασμένη από ξύλο και συνθετικό δέρμα (PU), υψηλής ποιότητας και αντοχής. Τα μπράτσα της είναι στρογγυλεμένα και επενδεδυμένα με τεχνόδερμα, ώστε τα χέρια σας να ακουμπούν μαλακά και να μην κουράζονται. Είναι σχεδιασμένη να κρατά το σώμα σας στην ορθή στάση, εκκινώντας από την οσφυϊκή σας χώρα.

Μπορείτε να διαμορφώσετε μόνοι σας άποψη για το πόσο καλά ανταποκρίνεται στο σώμα σας, με μία επιτόπια δοκιμή στην έκθεσή μας.

Διαστάσεις 77 × 87 × 120 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!