-30%

Σεκρετέρ GE22100 Ιταλίας

448,70 

Διαστάσεις: 78 × 50 × 98 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Αυτό το σεκρετέρ είναι λεπτοδουλεμένο, με ωραίες καμπύλες και αρκετά συρτάρια, που θα σας βοηθήσουν στην τακτοποίηση και καταχώριση των αντικειμένων του γραφείου σας. Έχει συρταρωτή επιφάνεια εργασίας, που θα τη ρυθμίσετε στο πλάτος που σας ενδιαφέρει. Στηρίζεται σε τέσσερα λεπτά καμπυλωτά πόδια και προσφέρεται σε ανοικτόχρωμη απόχρωση.

Είναι λεπτοδουλεμένο, με ωραίες καμπύλες και αρκετά συρτάρια, που θα σας βοηθήσουν στην τακτοποίηση και καταχώριση των αντικειμένων του γραφείου σας. Είναι ένα έπιπλο εργασίας, στο οποίο μπορείτε να εργασθείτε πολλές ώρες, καθ’ όσον η επιφάνεια εργασίας του είναι συρόμενη και μπορείτε να τη ρυθμίζετε αναλόγως με τις ανάγκες σας. Μπορεί να τοποθετηθεί στον χώρο εργασίας σας ή ακόμη και στο σαλόνι σας.

Δείτε το στην έκθεσή μας και αγοράστε το.

Διαστάσεις 78 × 50 × 98 cm
Προέλευση

Ιταλία

Ξύλο

Καρυδιά

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!