-30%

Βιβλιοθήκη Home Elegance Cardano 1689-18

1.309,00 

Διαστάσεις: 102 × 41 × 187 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Η βιβλιοθήκη Cardano, της Home Elegance, είναι μια εντυπωσιακή σχεδιαστική παρουσία στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας, χρησιμοποιώντας εφέ σανίδας, σαγρέ επιφάνεια, σημάδια πριονιού και συνδυάζοντάς τα με το παραδοσιακό στυλ και το πλούσιο φινίρισμα. Διαθέτει ένα ντουλάπι με πόρτες, δύο σταθερά ράφια και ένα ρυθμιζόμενο. Τα πορτάκια του ντουλαπιού της κοσμούνται από νικελένια χερούλια.

Κωδικός προϊόντος: 1689-18 Κατηγορίες: , , , Brand:

Το συμπαγές μεταβατικό στυλ της συλλογής Cardano δημιουργεί μια εντυπωσιακή σχεδιαστική παρουσία στο σπίτι σας. Χρησιμοποιώντας ξεχωριστές τεχνικές έμφασης – εφέ σανίδας, σαγρέ επιφάνεια, σημάδια πριονιού – και συνδυάζοντάς τα με παραδοσιακό στυλ και πλούσιο φινίρισμα – κομματάκια κάρβουνο από ξυλάνθρακα και σκλήθρες επάνω από καπλαμά ακακίας – δημιουργεί μια βιβλιοθήκη αντάξια του σπιτιού σας. Τα πόμολα με φινίρισμα κασσίτερου, τοποθετημένα στις λειτουργικές πόρτες, δημιουργούν μια λεπτή αντίθεση στο σκούρο φινίρισμα του ξύλου.

Μία μοναδική βιβλιοθήκη, που θα την χαρείτε για πάρα πολλά χρόνια.

Διαστάσεις 102 × 41 × 187 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!