Τραπεζαρία Σαλονιού Κλασική Σετ 7 Τεμ. CHDT4486

Τραπεζαρία Σαλονιού Κλασική Σετ 7 Τεμ. CHDT4486

Μοναστηριακό Τραπέζι Ιταλίας 4045

Μοναστηριακό Τραπέζι Ιταλίας 4045

Τραπεζαρία Σαλονιού Σκαλιστή Οβάλ Σετ 7 Τεμ. 4290Y

-30%
Ειδική Τιμή 2.017,40 € Αρχική τιμή 2.882,00 €

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

SKU
4290Y
Διαστάσεις
ύψος 75 cm
μήκος 180 cm
βάθος 116 cm

Μία τραπεζαρία σαλονιού, σε σύγχρονο σχέδιο και χαρούμενο ύφος (σετ 7 τεμ.). Ένα μοναδικό μοντέρνο σύνολο, που αποτελείται από επιμηκυνόμενο τραπέζι με μηχανισμό Butterfly, έξι καθίσματα με όμορφο σχέδιο στην πλάτη και ύφασμα στη θέση του καθίσματος.

Ξύλο: Rubberwood - Προέλευση: Μαλαισία.

Συνδυάζεται με:
Πολυθρόνα Ξύλινη Σκαλιστή 708A

Ανοικτόχρωμη πολυτελής τραπεζαρία σαλονιού (σετ 7 τεμ.), με διακριτικά σκαλίσματα. Αποτελείται από ένα επιμηκυνόμενο παραλληλόγραμμο τραπέζι, οι γωνίες του οποίου κυρτώνουν τόσο, όσο να δίνουν την αίσθηση της «οβάλ τραπεζαρίας». Το πλαϊνό της επιφανείας αποτελείται από σκαλιστό γείσο, ενώ στηρίζεται σε δύο πόδια, που καταλήγουν σε τρία στηρίγματα το καθένα, όλα σκαλιστά. Το μήκος του τραπεζιού 180 εκ. και σε πλήρη ανάπτυξη, ανέρχεται σε 225 εκ. 

Οι έξι καρέκλες βικτωριανού στυλ, που το πλαισιώνουν, έχουν εξαιρετικό σκάλισμα σε σχήμα λουλουδιού στην πλάτη και ύφασμα στη θέση του καθίσματος. Υπάρχουν, επίσης, ταιριαστές πολυθρόνες, που θα εκπέμψουν την ομορφιά τους σε όλον το χώρο. Το μοναδικό δωμάτιο που της αρμόζει, είναι το σαλόνι. Μπορείτε να τη θαυμάσετε από κοντά και να την αφήσετε να σας κατακτήσει, όπως έχει κατακτήσει πολύ κόσμο μέχρι σήμερα.

Περισσότερες Πληροφορίες
ύψος 75
μήκος 180
βάθος 116
Προέλευση Μαλαισία
Ξύλο Rubberwood
Διαστάσεις (ΥxΜxΠ) cm
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Τραπεζαρία Σαλονιού Σκαλιστή Οβάλ Σετ 7 Τεμ. 4290Y
Η Βαθμολογία σας
Βρήκαμε άλλα προϊόντα που μπορεί να σας αρέσουν!