Βιτρίνα Έπιπλο Πομπέ Τύπου Queen Anne IFF36

Βιτρίνα Έπιπλο Πομπέ Τύπου Queen Anne IFF36

Βιτρίνα 2φυλλη σκαλιστή κλασική

Βιτρίνα Έπιπλο Σκαλιστή Δίφυλλη 3600AN

Μπουφές Έπιπλο Βιτρίνα Τύπου Louis Quinze Milan

-30%
Ειδική Τιμή 569,80 € Αρχική τιμή 814,00 €

Διαθεσιμότητα: Εκθεσιακό κομμάτι

SKU
Milan
Διαστάσεις
ύψος 126 cm
μήκος 108 cm
βάθος 35 cm

Έπιπλο μπουφές βιτρίνα τύπου Louis Quinze (XV), διακοσμημένο με χειροποίητα σκαλίσματα. Ένα υπέροχο κλασικό έπιπλο προβολής, με οβάλ καθρέπτη στο άνω οπίσθιο μέρος, δύο συρτάρια με διακριτικό σκάλισμα, δίφυλλη γυάλινη βιτρίνα στο κάτω μέρος που χωρίζεται από ένα μεγάλο γυάλινο ράφι, για να δημιουργήσει δύο ξεχωριστούς χώρους παρουσίασης των αγαπημένων σας αντικειμένων και μεταλλικά σκαλιστά πόμολα.

Ξύλο: Μαόνι (Mahogany) - Προέλευση: Ινδονησία.

Ίσως ο σωστότερος χαρακτηρισμός του να είναι σκέτο βιτρίνα (προθήκη, στα ελληνικά), παρά μπουφές – βιτρίνα. Το κομψό αυτό έπιπλο δεν είναι για να αποθηκεύετε, αλλά για να αναδεικνύετε ή να επιδεικνύετε κάποια από τα όμορφα πράγματα, που έχετε στο σπίτι σας. Βοηθάει σε αυτό και η πολύ όμορφη και ανάλαφρη διακόσμησή του και η απόχρωση του μαονένιου ξύλου του.

Ένα στολίδι σε μία πλευρά της τραπεζαρίας σας, που θα αποσπά συνεχώς τα βλέμματα των προσκεκλημένων σας. Τόσο για αυτά που προβάλλονται μέσα από τις γυάλινες πόρτες της βιτρίνας, όσο και για την ίδια την βιτρίνα. Δείτε την από κοντά και θαυμάστε την υπέροχη κατασκευή της.

Περισσότερες Πληροφορίες
ύψος 126
μήκος 108
βάθος 35
Προέλευση Ινδονησία
Ξύλο Μαόνι
Διαστάσεις (ΥxΜxΠ) cm
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Μπουφές Έπιπλο Βιτρίνα Τύπου Louis Quinze Milan
Η Βαθμολογία σας
Βρήκαμε άλλα προϊόντα που μπορεί να σας αρέσουν!